مسابقات ولچر بسکتبال که به مناسبت ایجاد صلح و ثبات تحت شعار ( ما ایستاده یم روی پای اراده )

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۳۰ - ۱۱:۴۲
مسابقات ولچر بسکتبال که به مناسبت ایجاد صلح و ثبات تحت شعار ( ما ایستاده یم روی پای اراده )

ولایت بلخ

درمسابقات ولچر بسکتبال که به مناسبت ایجاد صلح و ثبات تحت شعار ( ما ایستاده یم روی پای اراده ) روزدوشنبه در ولایت بلخ برگزار شده بود، تیم ولچر بسکتبال بلخ الف با تفاضل ۱۹ بر ۱۰ در مقابل تیم بسکتبال بلخ ب غالب شد و مقام اول را از آن خود نمود.

از جریان این مسابقات مولوی قدرت الله طارق شهردار مزار شریف، محمد ابراهیم عثمانی رئیس تربیت بدنی و ورزش و بصیر احمد مسجدی آمر پارا المپیک ولایت بلخ نیز دیدن نمودند..

دراخیر مسابقات تقدیرنامه که از طرف ریاست تربیت بدنی برای مولوی صاحب طارق تهیه گردیده بود برایشان اهدا و کپ های قهرمانی برای تیم های برنده توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۱:۱۰
Background image

غور؛ آغاز رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی شهرک

رقابت های جام خزانی فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی شهرک آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۹:۱۵
Background image

تیم های طوفان هرات و سرخ‌پوشان خوافی در ادامه لیگ قهرمانان فوتبال به پیروزی رسیدند

در ادامه فصل ششم لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان روشن، که از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور از ۱۹ سنبله آغاز شده و هم‌چنان ادامه دارد، دو. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۹:۱۲
Background image

مسابقات فول‌رزم میان ورزشکاران از ۱۰ ولایت کشور به میزبانی سمنگان برگزار گردید

رقابت‌های فول‌رزم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان و با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار از ۱۰ ولایت کشور، در رده‌های سنی مختلف برای کسب مقام‌های برتر. . .

BACK TO NEWS