دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک شش تیم در مرکز آغاز گردید

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۵ - ۲۰:۴۷
رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۶ تیم برای مدت دو هفته در مرکز این ولایت آغاز گردید. در نخستین بازی این پیکارها تیم های اکسبول و تیم طوفان به مصاف هم‌دیگر رفتند، که در نتیجه تیم طوفان با تفاوت ۳-۴ امتیاز تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن خود نمود. هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش فوتبال در سطح ولایت دایکندی و ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران عنوان گردیده است.

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۶ تیم برای مدت دو هفته در مرکز این ولایت آغاز گردید.

در نخستین بازی این پیکارها تیم های اکسبول و تیم طوفان به مصاف هم‌دیگر رفتند، که در نتیجه تیم طوفان با تفاوت ۳-۴ امتیاز تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش فوتبال در سطح ولایت دایکندی و ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۲۰:۲۵
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی!


دعوت‌نامه مطبوعاتی!

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۹:۵۲
Background image

مسابقات خزانی بزکشی در ولسوالی خنجان ولایت بغلان برگزار گردید

رقابت‌های خزانی بزکشی از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، به مدت دو روز در مرکز ولسوالی خنجان برگزار شد.

در این پیکار‌ها حدود ۸۰ تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۹:۵۰
Background image

تیم عقابان قهرمان مسابقات فوتبال زیر ۱۴ سال ولایت سمنگان شد

رقابت‌های فوتبال رده سنی زیر ۱۴ سال از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان و با اشتراک ۱۶ تیم پس از یک ماه رقابت، با قهرمانی تیم عقابان به. . .

BACK TO NEWS