کاپیسا؛ رقابت‌های پرتاب سنگ میان ۱۵ ورزشکار معلول در محمود‌راقی برگزار شد

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۱۴:۲۴
کاپیسا؛ رقابت‌های پرتاب سنگ میان ۱۵ ورزشکار معلول در محمود‌راقی برگزار شد

رقابت‌های پرتاب سنگ میان ۱۵ ورزشکار معلول( پارا ولچر) از سوی نمایندگی فدراسیون ملی مدیریت بازی‌های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در مرکز شهر محمود راقی برگزار شد.

در این رقابت ها لعل محمد با کسب ۱۳ امتیاز مقام اول، نذیر با کسب هشت امتیاز مقام دوم و فواد با کسب هفت نمره مقام سوم را از آن خود کردند.

این رقابت‌ها به هدف تشویق جوانان معلول به ورزش، به مدت‌ یک روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این‌ ولایت به بازیکنان برتر حکم قهرمانی و تحسین نام‌ها داده شدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۴۹
Background image

امضای قرارداد رسمی میان فدراسیون ملی فوتبال افغانستان و سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشور

فدراسیون ملی فوتبال افغانستان با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، قرارداد رسمی همکاری را با خوزه آنتونیو نوگیرا، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشور از کشور برازیل، به. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۰:۰
Background image

مسابقات والیبال میان شش تیم در ولسوالی سرخ پارسای ولایت پروان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام رمضانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان ۶ تیم که از یک هفته به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم داکتر. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۲/۱ - ۱۳:۶
Background image

غزنی؛ افتتاح مجتمع ورزشی با هزینه دو و نیم میلیون دالر امریکایی در مرکز

مجتمع ورزشی با هزینه دو و نیم میلیون دالر امریکایی از سوی مرتضی یک تن سرمایه گذار این ولایت، در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در مرکز شهر غزنی افتتاح و آغاز به کار کرد.

. . .

BACK TO NEWS