کاروان المپیک افغانستان در مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو جاپان به روی صحنه رفت

Afzal-af
شنبه ۱۴۰۰/۵/۲ - ۱۱:۱۳
کاروان المپیک افغانستان در مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو جاپان به روی صحنه رفت.

فرزاد منصوری ستاره تیم ملی تکواندو و کیمیا یوسفی قهرمان اتلتیک کشور به طور مشترک پرچم دار افغانستان در مراسم افتتاحیه بودند.کاروان المپیک کشور در بخش های تکواندو ، دوش ، نشانه زنی و شنا در این رویداد بزرگ جهان برابر حریفان به رقابت میپردازد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۶:۴۱
Background image

تیم ملی بزکشی کشور جهت اشتراک در رقابت‌های بین‌المللی رهسپار قزاقستان گردید

تیم ملی بزکشی کشور متشکل از پانزده تن می‌باشد، که شامل دوازده چاپنداز و سه تن از اعضای هیأت همراه می‌باشد، از سوی فدراسیون ملی بزکشی با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۲/۲۲ - ۱۶:۳۰
Background image

تیم ملی بزکشی افغانستان در سلسله مسابقات بین‌المللی قزاقستان اشتراک می‌کند

تیم ملی بزکشی کشور از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، قرار است در پیکارهای بین‌المللی بزکشی که با حضور ۹ کشور جهان برگزار می‌گردد، اشتراک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۱۲
Background image

انفوگرافیک از فالیت های انجام شده در بازی های المپیکی، غیر المپیکی و سنتی توسط آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس

ورزش به عنوان یکی از موثرترین ابزارهای رشد جسمی، تقوی روحیه سالم و تحکیم همبستگی اجتماعی، نقش اساسی در توسعه پایدار هر جامعه ایفا می‌کند. در ولایت بادغیس نیز طی سال ۱۴۰۴ تلاش‌های قابل. . .

BACK TO NEWS