هرات؛ بیست‌و هشتمین دور مسابقات تکواندو سنتی ITTAF با اشتراک ۹۰ ورزشکار برگزار گردید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ - ۱۸:۵۶
هرات؛ بیست‌و هشتمین دور مسابقات تکواندو سنتی ITTAF با اشتراک ۹۰ ورزشکار برگزار گردید

بیست‌و هشتمین دور رقابت‌های تکواندو سنتی ITTAF از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان ۹۰ ورزشکار از کتگوری های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برای مدت یک روز در مرکز این ولایت دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ورزشکاران کلپ افغان مقام اول، ورزشکاران کلپ یوسفزی مقام دوم و ورزشکاران کلپ ستارگان درخشان مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات بلند بردن سطح ظرفیت و تخنیکی ورزشکاران عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۳:۳۹
Background image

کابل؛ سمینار اصلاحی و ارایه معلومات اسلامی برای ۴۰ تن از ورزشکاران و مربیان فدراسیون ملی فوتبال برگزار گردید

در ادامه سلسله سمینار‌های اصلاحی و ارایه معلومات اسلامی برای مسئولین و ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی، ریاست دعوت و ارشاد بار دیگر با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۳:۳۵
Background image

پکتیکا؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان هشت تیم در ولسوالی یوسف‌خیل به پایان رسید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان هشت تیم که از سوی نمایندگی فدراسیون تیپ‌بال کرکت در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در ولسوالی یوسف‌خیل این ولایت برگزاره شده بود، با قهرمانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۰:۵۴
Background image

غزنی؛ رقابت‌های والیبال میان ۲۵ تیم در ولسوالی جاغوری آغاز شد

مسابقات والیبال میان ۲۵ تیم از طرف مدیریت ورزشی ولسوالی جاغوری در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی ، در بازار غجور ولسوالی جاغوری آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم. . .

BACK TO NEWS