غزنی؛ دومین دور مسابقات پانکریشن با اشتراک ۶۰ ورزشکار برگزار گردید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۲:۴۷
غزنی؛ دومین دور مسابقات پانکریشن با اشتراک ۶۰ ورزشکار برگزار گردید

دومین دور رقابت‌های پانکریشن از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۶۰ ورزشکار از ولایت های کابل و غزنی برای مدت یک روز در مرکز این ولایت دایر گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با هم‌دیگر رقابت نمودند، که در نتیجه ورزشکاران ولایت غزنی با کسب بیشترین امتیاز مقام اول و ورزشکاران ولایت کابل مقام دوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات شناسائی استعدادهای برتر و تشویق ورزشکاران به این رشته ورزشی عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۹:۱۱
Background image

بامیان؛ مسابقات محلی ریسمان‌کشي و دوش در یکاولنگ برگزار شد

مسابقات محلی ریسمان‌کشی و دوش از سوی مدیریت ورزشی ولسوالی یکاولنگ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در مرکز این ولسوالی برگزار شد.

در رقابت‌های ریسمان‌کشی پنج تیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۹:۱
Background image

آغاز مسابقات منتخبه جودوی شهر کابل با اشتراک ۶۰ ورزشکار در پایتخت

رقابت‌های منتخبه جودوی شهر کابل، با اشتراک ۶۰ ورزشکار از کتگوری‌های سنی جوانان و بزرگ‌سالان، از سوی فدراسیون ملی این رشته و با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، به مدت یک روز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۸:۵۸
Background image

لوگر؛ پایان رقابت‌های کونگ‌فو با اشتراک ۱۲۰ تن در پل‌علم

رقابت‌های کونگ‌فو با اشتراک ۱۲۰ تن از ولایات پکتيا، پکتيکا، خوست، میدان وردگ، غزنی، لغمان، کابل، قندهار، هلمند و لوگر از سوی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت. . .

BACK TO NEWS