رقابت های ورزشی ورزشکاران دارای معلولیت تحت رهبری کمیته پارا المپیک امروز در کابل برگزار شد.

Afzal-af
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۶ - ۱۲:۳۷
رقابت های ورزشی ورزشکاران دارای معلولیت تحت رهبری کمیته پارا المپیک امروز در کابل برگزار شد.

این رقابتها صبح امروز در جمنازیوم کمیته پاراالمپیک در رشته ای فوتسال؛ پینگ پانگ و پاراجودو برگزار شد.

گفته می شود ۴۰ نفر از ورزشکاران دارای معلولیت که در رشته های متذکره آموزش دیده اند در این رقابت ها شرکت نموده اند.

هدف از راه اندازی این رقابتها بلند بردن توانایی های فزیکی ورزشکاران و رشد استعداد های ورزشی آنان می باشد.

که در مراسم افتتاح محمد گل بابکرخیل رییس بورد مشورتی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش، فضل احمد فضلیار رییس فنی و محمد عظم کوهی آمر فدراسیون های ریاست عمومی تربیت بدنی شرکت نموده بودند.

آقای بابکر خیل خطاب به ورزشکاران گفت: بسیار خوش استم که در بین شما حضور دارم جای بسا افتخار است که ورزشکاران پارا المپیک در سطح جهان برای وطن عزیز ما افتخارات کسب نموده اند به نماینده گی از ریاست تربیت بدنی برای شما وعده میدهم که در هر عرصه توجه بیشتری به ورزشهای پارا المپیک خواهیم کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۵۱
Background image

مسابقات کانفو توا میان ورزشکاران از چهار ولایت کشور در ولایت کندز برگزار گردید

رقابت‌های کانفو توا از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز و با اشتراک ۶۴ ورزشکار از ولایت‌های بلخ، سمنگان، تخار و بغلان مرکزی برای مدت یک روز در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۴۸
Background image

مسابقات والیبال میان ده تیم در مرکز ولایت سمنگان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان میان ده تیم که از دو روز به اینسو در مرکز این ولایت ادامه داشت، خاتمه یافت.

دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۴۹
Background image

مسابقات کونگ‌فو میان ۱۲۰ ورزشکار در مرکز ولایت غزنی برگزار گردید

رقابت‌های کونگ‌فو از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی و با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز. . .

BACK TO NEWS