دایکندی؛ مسابقات دست کشتی با اشتراک ۲۲ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ - ۱۴:۳۴
دایکندی؛ مسابقات دست کشتی با اشتراک ۲۲ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

رقابت‌های دست کشتی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۲۲ ورزشکار از کتگوری سنی بزرگسالان از مربوطات منطقه شیش در مرکز این ولایت برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده یحیا مقام اول، میر علی مقام دوم و محمد مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران و جوانان این ولایت عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱۲
Background image

مسابقات والیبال میان هفت تیم در ولسوالی گل‌تپه ولایت کندز برگزار گردید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۷ تیم از مربوطات مرکز و قریه جات ولسوالی گل‌تپه این ولایت برای مدت یک شب دایر گردید. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

کندز؛ در ولسوالی امام‌صاحب مسابقات کشتی میان ۶۰ پهلوان برگزار شد

ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، مسابقات کشتی میان ۶۰ پهلوان در ولسوالی امام‌صاحب این ولایت برگزار گردید.

در پایان این رقابت‌ها، ۳۰ تن از ورزشکاران با شکست دادن حریفان خود به پیروزی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۳:۴۲
Background image

مسابقات رزمی پارت فایت میان ۵۰ ورزشکار در مرکز ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های رزمی پارت فایت از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان پنجاه ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت. . .

BACK TO NEWS