جوزجان ؛ رقابت‌های سنوکر میان ۳۰ ورزشکار نخبه در شهر شبرغان برگزار شد

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۵ - ۱۱:۴۰
جوزجان ؛ رقابت‌های سنوکر میان ۳۰ ورزشکار نخبه در شهر شبرغان برگزار شد

رقابت های سنوکر میان ۳۰ ورزشکار نخبه از سوی نمائیندګی فدراسیون سنوکر و بلیارد در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوز جان در کلب ورزشی عقاب مرکز شهر شبرغا ن به قهرمانی یارمحمد مجیدی به پایان رسید.

در بازی پایانی این‌ رقابت ها میرویس نظامی به مصاف یار محمد مجیدی رفت و با تفاوت ۵-۲ امتیاز یار محمد مجیدی حریف را شکست داد و قهرمان شد.

هدف از برگزاری این رقابت شناسایی چهره های برتر و تجلیل روز های عید قربان بوده که یک هفته ادامه داشت.

و در پایان از سوی آمریت ورزشی این‌ ولایت به بازیکنان برنده و برتر کپ و جوایز نقدی اهدا شد اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۲۰:۳۲
Background image

رقابتهای پانکریشن میان ۵۰ ورزشکار در ننگرهار برگزار شد

نمایندگی فدراسیون پانکریشن در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ننگرهار رقابتهای این رشته را میان ۵۰ ورزشکار از پنج ولایت در شهر جلال آباد برگزار نمودند.

در این مسابقات ورزشکاران در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۲۰:۲۹
Background image

رقابتهای قوت الرمی میان ۸۰ ورزشکار در زابل برگزار شد

نمایندگی فدراسیون قوت الرمی در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش زابل رقابتهای این رشته را میان ۸۰ ورزشکار از پنج ولایت در شهر قلات دو روز قبل برگزار نمودند.

در این مسابقات ورزشکاران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۲۰:۲۷
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی!

دعوت‌نامه مطبوعاتی!

BACK TO NEWS