بلخ؛ مسابقات فول رزم با اشتراک ۶۰ ورزشکار در شهر مزار شريف برگزار شد

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۰ - ۱۶:۴۰
بلخ؛ مسابقات فول رزم با اشتراک ۶۰ ورزشکار در شهر مزار شريف برگزار شد

رقابت‌های فول رزم زیر نام جام«گل سرخ» میان ۶۰ تن از طرف نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در شهر مزار شریف برگزار شد.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری سن‌ی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با هم به شکل تک فایت رقابت کردند که از میان اشتراک کنندگان ۳۰ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول شدند.

این رقابت ها به خدت یک روز، به هدف رشد و توسعه ورزش فول رزم و بلند بردن سطح ظرفیت ورزشکاران برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این‌ ولایت به بازیکنان برتر کمربند، مدال ها و تقدیر نامه ها داده شدند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۹/۱۴ - ۱۶:۰
Background image

کابل؛ آغاز مسابقات بین‌المللی آزاد بدمنتون ۲۰۲۵ بین چهار کشور

رقابت‌های بین‌المللی آزاد بدمنتون ۲۰۲۵ بین چهار کشور از سوی فدراسیون ملی این رشته، با همکاری و حمایت ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، در کابل آغاز شد. در این مسابقات. . .

جمعه ۱۴۰۴/۹/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

فقط ۷ روز تا دور هفتم ليگ بزکشی!

فقط ۷ روز تا دور هفتم ليگ بزکشی!

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۲۵
Background image

غور؛ رقابت های لیگ دسته اول فوتبال ولسوالی شهرک با اشتراک ۱۰ در این ولسوالی پایان یافت

رقابت های لیگ برتر ولسوالی شهرک با اشتراک ۱۰ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی شهرک پایان یافت.

در دیدار نهایی این. . .

BACK TO NEWS