نیمروز؛ برگزاری رقابت های کشتی رستمی با اشتراک ۶۰ تن در ولسوالی دلارام

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۲:۵۸
نیمروز؛ برگزاری رقابت های کشتی رستمی با اشتراک ۶۰ تن در ولسوالی دلارام

رقابت های کشتی رستمی با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در ولسوالی دلارام برگزار شد.

در این رقابت ها ورزشکاران در کتگوری های مختلف با هم رقابت کردند که در نتیجه؛ ۱۵ تن در اوزان خود دست به قهرمانی زد و جوایز را از آن خود کردند.

این مسابقات به هدف رشد و توسعه ورزش کشتی رستمی، در مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۳:۴۵
Background image

هرات؛ برگزاری جام کشتی محلی ولسوالی گذره با معرفی ۹ قهرمان

رقابت‌های کشتی محلی با اشتراک ۳۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در ولسوالی گذره برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۳:۴۴
Background image

مسابقات کورش محلی با اشتراک ۸۰ ورزشکار در ولسوالی خماب ولایت جوزجان برگزار شد

رقابت‌های کورش محلی از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان و با اشتراک ۴۰ جوره پهلوان در قریه نوآباد مهاجر ولسوالی خماب این ولایت برگزار شد.

د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۳:۴۳
Background image

نخستین دور مسابقات منتخبه کیوان کیک‌بوکسینگ در مرکز ولایت فاریاب برگزار شد

نخستین دور رقابت‌های منتخبه کیوان کیک‌بوکسینگ ولایت فاریاب، از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان هشتاد ورزشکار از مرکز و ولسوالی‌های ولایت. . .

BACK TO NEWS